До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Американський музей народного мистецтва нагородить Рафа Сімонса

Рафа Сімонса знов удостоїли премії. Цього разу Американський музей народного мистецтва відзначить його внесок в популяризацію народної творчості. Приводом для нагороди (її вручать 2 жовтня) стали стьобані ковдри, які Сімонс часто використовує в колекціях Calvin Klein.

Раф Сімонс

Ковдри виробляють зі збереженням традиційних технік, а над дизайном працюють місцеві майстри. До речі, цієї осені Раф вперше запускає лінію Home Calvin Klein. Стилістика текстилю, що входить в дебютну колекцію, також перегукується з автентичними ковдрами корінних жителів Північної Америки.

Реклама
Calvin Klein Pre-Fall 2018

"Раф Сімонс – один з найвпливовіших дизайнерів в світі, і ми раді, що він приділяє увагу традиційним американським ковдрам як засобу художньої виразності. В Американському музеї народного мистецтва зібрана найбільша колекція американських стьоганих ковдр у світі, і ми з великим ентузіазмом ставимося до того, що робить Раф", – поділився Монті Бланшар, голова ради директорів AFAM.

Вінтажна ковдра
Вінтажна ковдра

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.