До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Poker Face: історія виходів Леді Гаги на модний подіум

Актуальні зараз bizarre-вбрання, використання пластики і поєднання кількох стилів, можливо, так і залишилися б табу, якби не Леді Гага, якій 28 березня виповнюється 32 роки. Її фраза "Я пишу пісні під сукні" вже встигла стати відомою, як і ексцентричні наряди співачки. Пристрасне захоплення модою перетворилося в творчі колаборації з багатьма дизайнерами – від групи молодих талантів Haus of Gaga до багаторічної співпраці з кумиром дитинства Донателлою Версаче.

Леді Гага в рекламній кампанії Versacе

Vogue.ua обрав три знакових покази, в яких Леді Гага взяла участь в ролі моделі, залишаючись при цьому в своєму неповторному амплуа.

Реклама
Mugler осінь-зима 2011/2012

Дебютним показом Гаги став саме Mugler, адже вона неодноразово обирала речі цього бренду для виходів у світ сценічних нарядів. Взяти участь в шоу її запросив старий друг Нікола Формікетті, який до того як очолив Mugler працював у неї стилістом. На показі у співачки було два образи – білий total-look з важкими черевиками і корсетом, і чорна напівпрозора сукня з латексу і нейлону.

Mugler осінь-зима 2011/2012
Mugler осінь-зима 2011/2012
Victoria’s Secret Fashion Show

Відома своєю любов'ю до жіночої краси, співачка органічно влилась в показ Victoria’s Secret. Дефілюючи поруч з супермоделями, Гага відтінювала їх наготу вбраннями, які змінила тричі – червону сукню з квітковим принтом YolanCris, блискучий чорний комбінезон Saint Laurent і топ з максі-спідницею Azzedine Alaïa. До речі, цього сезону комбінезон може стати альтернативою костюму, якщо скомбінувати його з асиметричним піджаком.

Victoria's Secret Fashion Show
Victoria's Secret Fashion Show
Marc Jacobs осінь-зима 2016/2017

Головний мотив цієї колекції, присвячений сильним жінкам, перегукується з актуальним сьогоденням. Леді Гага, як борець за людські права і selfmade-woman, мабуть, була в захваті від її вбрання на шоу Marc Jacobs – від черевиків, в яких не можна дивитися на оточення інакше, ніж зверхньо, ​​до пальто в підлогу з нарочито підкресленими плечима. Такі, до речі, ще відносять до інвестицій на все життя – прямий крій, ідеальна посадка і тканина екстра-класу. Додайте до цього костюм чоловічого крою, важкі прикраси і укладку в стилі 20-х – і навіть найважчий день у такому образі закінчиться перемогою.

Marc Jacobs осінь-зима 2016/2017

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.