До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Любов до себе: модель Ешлі Грем знялася в рекламі купальників після пологів

Багато дівчат соромляться своєї фігури після народження дитини. Їм бракує впевненості в собі, щоб прийняти своє тіло і полюбити себе нову. Це глобальна проблема, з якою стикається більшість новоспечених матерів. Супермодель, активістка і молода мама Ешлі Грем переконана, що варто приймати себе з усіма недоліками, вміти насолоджуватися своїм тілом і не боятися виходити на пляж після пологів. Так, днями plus-size модель показала свою статуру після народження дитини, знявшись у новій рекламній кампанії інклюзивних купальників, яку Грем розробила спільно з брендом Swimsuits For All.

Ешлі Грем

На світлинах Ешлі Грем позує в роздільних і закритих купальниках і не соромиться демонструвати розтяжки після пологів. Новоспечена мама показала себе в ефектних монохромних купальниках, яскравих варіантах з квітковими принтами і анімалістичними візерунками, а також у закритих моделях із сексуальною шнурівкою. Зйомка рекламної кампанії проходила в будинку супермоделі в Небрасці, а фотографував Ешлі її чоловік, режисер і кінопродюсер Джастін Ервін. Ешлі спеціально попросила не обробляти у фотошопі знімки, щоб усі бачили її справжній вигляд.

Реклама
Ешлі Грем
Ешлі Грем
Ешлі Грем

"Багато жінок, з якими я спілкуюся, мають проблеми, пов'язані з прийняттям свого тіла, їм не вистачає впевненості. Я хочу, щоб вони зрозуміли: у всіх нас є особливості, які суспільство закликає нас приховувати, але чому ми повинні це робити? Тому я показую свої і пишаюся цим ", — прокоментувала знімки Грем.

Супермодель упевнена, що нова колекція купальників додасть упевненості багатьом дівчатам. Грем говорить: "Кожна ж моделей продумана до дрібниць, сконструйована з міцної та еластичної тканини, щоб підкреслити вигини у всіх потрібних місцях".

Ешлі Грем
Ешлі Грем
Ешлі Грем

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.