До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший офіційний вихід Каньє Веста і Джулії Фокс

Роман Каньє Веста й актриси Джулії Фокс — одна з найобговорюваніших подій січня. Якщо раніше стосунки пари були під питанням, то нині вони підтвердили чутки про свій союз. Так, 23 січня пара здійснила перший офіційний вихід, відвідавши Тиждень моди в Парижі. Каньє і Джулія вирушили разом на показ Kenzo, щоб переглянути дебютну колекцію давнього друга Веста Ніго, першого японського дизайнера, який очолив бренд після самого Кензо Такади.

Каньє Вест і Джулія Фокс

Для дебютного спільного виходу новоспечена пара вдягнула образи з деніму, іменовані канадськими смокінгами. Джулія з’явилася в укороченому джинсовому жакеті Schiaparelli з тривимірними конічними деталями на грудях, подібними до бюстгальтерів Jean Paul Gaultier, які Мадонна носила під час свого туру Blonde Ambition. Її джинси були з особистого гардероба самого Деніела Роузберрі, а ботильйони з деніму — з нової колекції Diesel, що її розробив Гленн Мартенс із Y/Project. Що стосується Каньє Веста, то він убрався в канадський смокінг Balenciaga, що складається з прямих джинсів та об’ємної куртки. Завершив свій вихід репер парою утилітарних черевиків Red Wing.

Джулія Фокс
Каньє Вест і Джулія Фокс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.