До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші фото з весілля Гіларі Дафф і Меттью Кома

21 грудня Гіларі Дафф і Меттью Кома стали чоловіком і дружиною. Закохана пара вирішила обмежитися скромною закритою вечіркою, на яку запросили тільки найближчих друзів та рідних. Весілля відбулося на задньому дворі їхнього будинку в Лос-Анджелесі. Хоч урочиста церемонія була приватного характеру, пара вже встигла поділитися в Instagram весільною світлиною.

На фотографії Гіларі і Меттью позують у весільних вбраннях біля прикрашеної автівки з написом Just Married. Для вінчання Гіларі Дафф обрала лаконічну білу сукню з довгим кейпом і відкритою спиною, яку розробила для нареченої британська дизайнерка Дженні Пекхем. Дженні відома не тільки своїми весільними сукнями, але і негласно є улюбленим дизайнером Кейт Міддлтон для світських виходів. У весільної сукні Гіларі є особлива деталь: ініціали новоспеченої пари і дату вишили на внутрішній стороні спідниці сукні, аби запам'ятати цей день. Доповнила вбрання наречена сережками Anita Ko та перловим обідком Jennifer Behr.

Реклама

<b>свадьба Хилари дафф</b>

Після офіційної частини Гіларі перевдягнулася в золотий ансамбль, що складався з кроп-топа і довгої силуетної спідниці. Меттью Кома залишився в смокінгу Celine. Побачити, як створювали весільну сукню Jenny Packham для Гіларі Дафф, можна у відеоролику.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.