До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кеті Перрі й Орландо Блум стали батьками

Схоже, що у 2020 році відбудеться справжній бебі-бум. Дуже скоро на світ з’явиться малюк Джиджі Гадід і Зейна Маліка, також супермодель Ромі Стрейд і Лоренс ван Ліувен очікують на первістка, а тепер стало відомо про поповнення в родині ще однієї зіркової пари — Кеті Перрі й Орландо Блум стали батьками. У пари народилася дочка, яку вони назвали Дейзі Дав. Про щасливу подію Кеті й Орландо повідомили через Instagram-акаунт організації UNICEF, послами якої вони є. Пара опублікувала чорно-біле фото, на якому зображена крихітна ручка новонародженої дівчинки, і написали про свої емоції.

Новоспечені батьки не випадково вибрали саме такий спосіб повідомити про народження дитини — Кеті й Орландо закликали своїх прихильників пожертвувати на допомогу дітям, які мають проблеми зі здоров’ям: "Ми знаємо, що нам пощастило, і не всі мали такий позитивний досвід пологів, як ми. Спільноти в усьому світі як і раніше відчувають брак медичних працівників, і щоодинадцять секунд вагітна жінка чи новонароджений помирають — здебільшого з причин, яким можна запобігти", — звернулися Кеті й Орландо до всіх небайдужих.

Реклама
Кеті Перрі й Орландо Блум

Кеті Перрі та Орландо Блум оголосили про заручини в лютому 2019 року, а в березні 2020 року стало відомо про вагітність співачки. Кеті представила відеокліп на нову пісню Never Worn White, у якому з’явилася з кругленьким животиком. Малятко Дейзі Дав — перша спільна дитина зіркової пари. Кеті вперше відчула радість материнства, а ось Орландо вже є батьком 9-річного хлопчика Флінна від першого шлюбу із супермоделлю Мірандою Керр.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.