До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Олена Зеленська прибула в Катар

4 квітня Володимир і Олена Зеленські прибули з офіційним візитом до Катару для зустрічі з вищим керівництвом країни та обговорення питання співпраці в інвестиційній, енергетичній і торговельно-економічній сферах. У першої леді заплановані зустрічі із шейхою Мозою бінт Нассер, очільницею катарського фонду освіти, науки й соціального розвитку Qatar Foundation, переговори із керівницею Qatar Museums шейхою Меяссою бінт Хамад Аль Тані про розвиток проєкту впровадження українськомовних аудіогідів у межах напряму культурної дипломатії, яке активно розвиває Олена Зеленська. Крім того, вона візьме участь у підписанні меморандуму про запуск першого українськомовного аудіогіда в Національному музеї Катару.

Під час міжнародних відряджень перша леді України й далі активно популяризує вітчизняних дизайнерів, дотримуючи концепції модної дипломатії. До Катару вона прибула в спідниці українського бренду SIX., яку поєднала із жакетом демократичної марки P.A.R.O.S.H. До речі, цей жакет Олена Зеленська вибирає не вперше, підтримуючи глобальний тренд на усвідомлене споживання. Сьогодні серед його прихильниць як представниці королівських династій і політичного істеблішменту, так і знаменитості. Наприклад, в Instagram є багато акаунтів, присвячених гардеробу герцогині Кембриджської, де ретельно підраховують, скільки разів вона вдягала одну й ту саму річ.

Реклама
Володимир і Олена Зеленські в Катарі

Показово, що в основі P.A.R.O.S.H. вже закладена філософія відповідального споживання. Його естетика ґрунтується на вінтажних тканинах, які креативний директор бренду Паоло Росселло шукає в усьому світі й перетворює за допомогою мінімалістичного крою. Брендове вбрання SIX. також не вперше трапляється в гардеробі першої леді — саме його вона вибирала для зустрічі з Папою Римським у Ватикані, яка відбулася в лютому 2020 року, і під час візиту до Великої Британії, коли Володимир і Олена Зеленські зустрілися з герцогами Кембриджськими в Лондоні.

Володимир і Олена Зеленські у Ватикані
Володимир і Олена Зеленські у Великій Британії

Нагадаємо, що український бренд SIX. заснувала 2017 року дизайнерка Юлія Богдан, яка з перших сезонів легко поєднувала в одній колекції богемні сукні та жакети з бездоганною посадкою. Сама Богдан в інтерв’ю vogue.ua розповідала, що в процесі роботи вона запитує себе, чи хотіла б сама все це носити. Чесні відповіді дають змогу робити речі, які стають цікаві іншим жінкам.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.