До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Демі Мур у Нью-Йорку

Демі Мур разом з Амбер Валентою відвідали показ своєї подруги Габрієли Герст, який відбувся в Нью-Йорку. Гості модного шоу, як і преса, не могли не зазначити, який чудовий вигляд має Мур, яка рік тому стикнулася з хвилею критики суспільства через невдале підтягнення обличчя. Нагадаємо, що це сталося на показі весняно-літньої колекції Fendi, до якого актриса доєдналася як модель. Цю історію ми тоді описали в матеріалі "Власне тіло кожного: дозволимо людям бути всякими".

Для показу Мур вибрала строгий чорний комбінезон з білою сорочкою, доповнила образ білим кашеміровим пальтом, а за аксесуар правила сумка авторства Габрієли Герст. У свої 59 років, американська актриса має бездоганний вигляд — про це свідчать не тільки свіжі світлини з показу, а й нещодавно опубліковані знімки в бікіні, де Мур продемонструвала, без перебільшень, ідеальне тіло.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.