До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міс сексапіл: Емілі Ратаковскі – 27 років

Модель і актриса, Емілі Ратаковскі, популярність до якої прийшла після оголених зйомок в кліпі Робіна Тіка Blurred Lines, 7 червня святкує 27-й день народження. Кар'єру вона розпочала в підліткових серіалах Nickelodion, але швидко зрозуміла, що ефектні зовнішні дані варто використовувати більш активно.

Емілі Ратаковскі на Каннському кінофестивалі 2017

Сьогодні за плечима тендітної брюнетки армія у 18 мільйонів фанатів тільки в Instagram-акаунті, рекламні контракти і власний бренд купальників, вона постійна гостя червоних доріжок – від модних премій до Каннського кінофестивалю, а її образи традиційно стають одними з найбільш обговорюваних. Ратаковскі не боїться роздягатися, що в епоху #MeToo вже здається сміливим, а в інтерв'ю розповідає, що право мати сексуальний вигляд, тобто як їй самій хочеться, у неї ніхто не забере. Vogue.ua вибрав 27 образів іменинниці, що підтверджують ці слова.

Реклама

<b>ЭмилиРатажковски_Birthday</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.