До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мілі Куніс — 40 років

Сьогодні Міла Куніс святкує своє 40-річчя. Її фільмографія налічує понад 30 фільмів, а 2011 року актриса отримала премію "Сатурн" в номінації "Найкраща актриса другого плану" за фільм "Чорний лебідь". Незважаючи на щільний робочий графік, Мілі відмінно вдається поєднувати знімання з сімейним життям.

Міла Куніс і Ештон Кутчер

2012 року Міла почала зустрічатися зі своїм давнім другом і майбутнім чоловіком актором Ештоном Кутчером. Вперше вони зустрілися 1998 року на зніманнях серіалу "Шоу 70-х". Мілі Куніс, яка народилася в Чернівцях і емігрувала в 7 років разом з родиною до Америки, тоді було всього 15. "Мій перший поцілунок в серіалі був саме з Ештоном", — зізналася актриса. 1 жовтня 2014 року у пари народилася дочка Ваят Ізабель. У березні 2015 року Міла заявила, що офіційно вийшла заміж за Ештона, а 30 листопада 2016 року у подружжя народився син Димитрій Портвуд Кутчер.

Реклама

До дня народження Міли переглядаємо сімейні фото актриси.

<b>Міла Куніс і Ештон Кутчер в серіалі "Шоу 70-х"</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.