До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Меган Маркл і принц Гаррі представили свою різдвяну листівку

За останній рік життя Меган Маркл і принца Гаррі кардинально змінилося: вони відмовилися від виконання своїх королівських обов’язків, переїхали жити в іншу країну, розпочали власний бізнес і активно стали допомагати благодійним організаціям. Проте, попри зміни в житті, пара все ж вирішила потішити своїх шанувальників новою різдвяною листівкою. Яскраве привітання у вигляді художнього зображення опублікував благодійний фонд Mayhew, патронами якого є герцоги Сассекські.

Різдвяна листівка Меган Маркл і принца Гаррі

На листівці Меган і Гаррі позують на галявині біля власного нового будинку в Каліфорнії. Подружжя зображене разом із сином Арчі й собаками Гаєм і Пулою. Офіційний представник сім’ї повідомив, що автором оригінального знімка, який слугував ескізом для картини, стала мама Меган — Дорія Регланд. "Цього року наша родина офірувала на кілька благодійних організацій. Від місцевої каліфорнійської організації, що допомагає малозабезпеченим сім’ям знайти власне житло, до двох наших британських патронажів: один з яких підтримує добробут тварин і суспільства загалом, а інший, Меморіальний фонд, допомагає навчати дітей і боротися з бідністю в Уганді", — ідеться у зверненні герцогів Сассекських.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.