До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кохані жінки Дональда Трампа

14 червня президенту США, Дональду Трампу виповнюється 73 роки. Жінки завжди займали важливе місце в житті Трампа, а за образами його дружин можна легко вивчати історію моди того чи іншого часового періоду.

Івана Зельнічкова

Першою дружиною Дональда Трампа стала чехословацька модель Івана Зельнічкова, яка народила йому трьох дітей – доньку Іванку та синів Еріка та Дональда. Пара одружилася 1977 року й прожила разом 15 років. Образ пані Зельнічкової ідеально відображає моду вісімдесятих: вона надавала перевагу надоб'ємному укладанню волосся, любила яскравий макіяж та відповідне вбрання з акцентом на плечах.

Реклама
Івана та Дональд Трампи
Івана та Дональд Трампи
Івана Трамп з донькою Іванкою
Марла Мейлз

З акторкою Марлою Мейлз Трапм одружився 1993 року. Разом вони пробули шість років, і у цьому шлюбі в них народилася донька Тіффані. На світлинах помітно, що Мейлз був близький лаконізм дев’яностих – вона носила хвилясті шовкові сукні та монохромні костюми, і все ж нерідко робила вибір на користь сексуальності, без якої складно уявити ідеальну жінку Дональда Трампа.

[GALLERY id= 161761;]

Меланія Трамп

Стати першою леді США пощастило третій дружині Дональда Трампа – Меланії, словенській моделі, яка в різний час з’являлася на сторінках Vogue, Allure, Sport Illustrated та GQ. Місіс Трамп Меланія стала 2005 року, хоча стосунки пари почалися ще 1999-го. Меланія – яскравий приклад пишної та сексапільної моди нульових. На знімках того часу її нерідко можна побачити у вбранні з глибоким декольте та високими розрізами, часом навіть на корсетній основі. Поступово стилісти з команди Трампа відучили Меланію від звички підкреслювати все й одразу. Нині в її гардеробі домінують стримані сукні-футляри, різноманітні комбінезони з широкими штанями та спідниці-олівці в парі з жіночними блузами. Незмінною залишилася лиш любов до насиченого відтінку фуксії та підкресленої талії.

[GALLERY id= 161767;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.