До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи Марго Роббі на червоні доріжки

Австралійська акторка і кінопродюсерка-початківиця, Марго Роббі 2 липня святкує свій день народження. Ефектній білявці з білосніжною усмішкою виповнюється 33 роки. Марго відома своїми епохальними перевтіленнями на екранах. Вона з легкістю вжилася в роль англійської королеви Єлизавети I у стрічці "Марія – королева Шотландії", перевтілилася в божевільну Гарлі Квін у фільмі "Загін самогубців" та культову ляльку у "Барбі", зіграла роль Джейн Портер, дружини Тарзана, у кінопроекті "Тарзан. Легенда", а також потовстіла на 10 кілограм для ролі американської фігуристки Тоні Гардінг у біографічній стрічці "Тоня проти всіх".

Марго Роббі

Крім своїх численних перевтілень на екранах, Марго Роббі відома ефектними виходами на червоні доріжки: дівчина віддає перевагу вишуканим сукням з провокаційними нотками. Роббі вибирає приталені або А-силуетні сукні з глибоким декольте, виконані в класичній колірній палітрі, шовкові образи з відкритою спиною, а також блискучі вбрання, посипані тисячами леліток або виготовлені з мерехтливої ​​тканини. Марго вдається в таких яскравих образах мати одночасно стриманий і ефектний вигляд. У день народження акторки Vogue.ua зібрав найкращі образи Марго Роббі на червоних килимових доріжках.

Реклама

<b>Марго Роббі на церемонії "Оскар", 2020 р.</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.