До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи Емми Робертс на червоних доріжках

10 лютого актриса Емма Робертс відзначає свій день народженни. Їй виповнюється 31 рік. Як на свої роки дочка актора Еріка Робертса й племінниця Джулії Робертс уже досягла чималих висот. Старт її кар’єри почався в юному віці. У 10 років вона знялася у фільмі "Кокаїн" з Джонні Деппом і Пенелопою Крус, після чого її помітило багато продюсерів. За кілька років вона дістала роль Едді Сінгер у телесеріалі "Не така" на каналі Nickelodeon, а потім знялася в кількох фільмах, як-от "Ми — Міллери" й "День Святого Валентина", та серіалах — "Американська історія жаху" й "Королеви крику". Крім успішної кар’єри, Емма має щасливий шлюб. Нещодавно в неї з Ґарретом Гедлундом народився первісток — Родс Роберт Гедлунд.

Емма Робертс

Здається, що Емма встигає все, зокрема й підбирати образи для світських заходів. Прекрасний смак актриси засвідчують її численні виходи на червоних доріжках. Найчастіше Емма вибирає лаконічні монохромні образи, елегантні сукні-бюстьє, напівпрозоре вбрання й зухвалі міні, розшиті лелітками або кристалами. На вечірку Vanity Fair у 2020 році Робертс одягла чорну сукню Alexandre Vauthier Haute Couture, а для тієї ж події у 2019 зробила ставку на "голу" сукню Yanina Couture. Vogue.ua зібрав найкращі виходи Емми Робертс на червоних доріжках.

Реклама

<b>Эмма Робертс красная дорожка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.