До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королева говорить: Єлизавета II прокоментувала ситуацію щодо герцогів Сассекських

Після п'яти днів мовчання королева Єлизавета II нарешті прокоментувала рішення герцогів Сассекських відмовитися від виконання королівських обов'язків (детальніше читайте тут). В офіційній заяві монарха йдеться, що Букінгемський палац підтримує їхнє бажання і їм дозволять жити і в Канаді, і в Британії: "Моя сім'я і я повністю підтримуємо рішення Меган і Гаррі почати нове життя. Звісно, ми б хотіли, щоб вони залишалися повноцінними членами королівської сім'ї, але поважаємо їхнє бажання жити незалежно".

Королева Єлизавета II

Це рішення королеви опублікували після так званого "Саміту в Сандрингемі", на якому Єлизавета II зібрала старших членів королівської сім'ї: принца Чарльза, принца Вільяма і принца Гаррі. Меган Маркл зараз перебуває в Канаді, але брала участь у перемовинах по телефону. Також монарх повідомила, що герцоги Сассекські ще раз підкреслили своє бажання бути фінансово незалежними, але своє рішення з цього приводу не озвучила. За повідомленнями джерел, перемовини ще триватимуть, тому в найближчі дні від королівської сім'ї варто очікувати більше новин.

Королева Єлизавета II і герцоги Сассекські

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.