До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кірстен Данст стала мамою вдруге

Американська актриса Кірстен Данст і її коханий актор Джессі Племонс стали батьками вдруге. Щасливої новини про народження дитини пара поки офіційно не підтвердила, проте журналістам вдалося сфотографувати Кірстен з новонародженим малюком під час прогулянки. На знімку закарбовано мить, коли актриса переносить дитину в автокріслі. Зазначимо, що Данст уже має струнку фігуру. Стать, ім’я та дата народження малюка поки залишаються в таємниці. Імовірно лише те, що пологи відбулися наприкінці травня або на початку червня.

Кірстен Данст із коханим Джессі Племонсом

Про вагітність актриси стало відомо в березні цього року. Кірстен знялася для обкладинки нового випуску журналу W, продемонструвавши новий делікатний стан. Актриса позувала в мереживній сукні Rodarte, що підкреслювала її кругленький живіт. Нагадаємо, що в Кірстен і Джессі вже є одна дитина. Три роки тому в пари народився син, на ім’я Енніс Племонс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.