До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 років разом: нові фото Кейт Міддлтон і принца Вільяма

29 квітня 2011 року у Вестмінстерському абатстві відбулося весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма. Відтоді минуло вже 10 років і сьогодні закохані святкують перший ювілей. З нагоди значущої події герцог і герцогиня Кембриджські поділилися двома романтичними знімками, які зроблено цього тижня на території Кенсінгтонського палацу.

Кейт Міддлтон і принц Вільям

На нових фото королівська сім’я позує британському фотографові Крісу Флойду, ніжно обіймаючи й тримаючи одне одного за руки. Кейт зображена в ніжно-блакитній блузі із заходом, усипаній квітчастим патерном, і спідниці з польовими візерунками, тоді як принц Вільям вибрав темно-сині штани, синю сорочку з деніму й джемпер у тон образу.

Реклама
Кейт Міддлтон і принц Вільям

На той час, коли Кейт Міддлтон і принц Вільям обмінялися обітницями перед багатомільйонною аудиторією, закохана пара була разом уже 7 років. Вони познайомилися ще коли були студентами Сент-Ендрюського університету в Шотландії. Кейт ішла до вівтаря зі своїм батьком Майклом Міддлтоном. Наречена вбралася в приголомшливу сукню від Alexander McQueen і мереживну вуаль Carrickmacross з тіарою Cartier "Halo", яку люб’язно надала королева. За 10 років по тому в пари вже троє дітей. Перша дитина, принц Джордж, народився у 2013 році, за два роки на світ з’явилася принцеса Шарлотта, а ще за три — принц Луї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.