До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кендалл Дженнер опинилась у центрі скандалу

Модель Кендалл Дженнер опинилась в центрі скандалу, пов'язаного з її інтерв'ю журналу Love.

Модельна і fashion-спільноти критикують Кендалл Дженнер за її висловлювання в інтерв'ю журналу Love. У своєму Instagram-акаунті журнал опублікував кадр зі зйомки Аласдера Маклеллана з цитатою з інтерв'ю. "З самого початку ми були супервибагливими стосовно до того, в яких показах мені брати участь. Я ніколи не була однією з тих дівчат, що виходять на подіум 30 раз за сезон або що там ще вони роблять. Удачі їм. У мене і крім подіуму було мільйон робіт, – сказала 22-річна модель в інтерв'ю британському журналістові Мюррею Хілі, – Я і без того була на межі нервового зриву".

Реклама

Колеги моделі викладали в своїх Instagram-історіях скріншоти цього поста з жорсткими коментарями. "Що там ще вони роблять? – написала топ-модель Дарія Строкоус. – Взагалі-то вони стараються з усіх сил, щоб пробити свій шлях наверх, заробити грошей, щоб забезпечити себе і свою сім'ю". Модель Фаретта написала: "Та ну! Це не вибірковість, це лінь. Ми викладаємось на всі сто, чого не можна сказати про тебе". Модель Ірина Джурановіч заявила, що її ще ніхто так не ображав. Українка Юлія Ратнер, зірка останнього "кутюрного" Тижня моди, була лаконічною і порадила Кендалл тримати рот на замку. Модельний Instagram ShitModelMGMT нагадав Кендалл, що більшість моделей позбавлені такого старту кар'єри, як у неї, багатої сім'ї і зв'язків.

<b>кендал скандал</b>

Топ-модель відповіла на шквал гнівних коментарів у Twitter-акаунті. Заявила, що її слова вирвані з контексту і неправильно витлумачені, а взагалі мали звучати як комплімент. "Я дуже поважаю своїх колег", – сказала вона. І додала, що теж страждає від всіх тягот модельного життя – недосипання, нервів, розлуки з друзями і сім'єю. І шанує колег, які, проходять через усі ці випробування, і роблять це красиво і природно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.