До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який вигляд має весільна сукня леді Габріели Віндзор

Цих вихідних відбулося ще одне королівське весілля – заміж вийшла племінниця королеви Єлизавети II, леді Габріела Віндзор, донька принца Кентського, Майкла. Вона вийшла заміж за фінансиста Томаса Кінгстона, а сама церемонія одруження минула в каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку, де рівно рік тому чоловіком і дружиною стали герцоги Сассекські.

Томас Кінгстон і леді Габріела Віндзор

Весільну сукню леді Габріела замовила у бренду Luisa Beccaria, а її створення почалося ще в січні. Наречена брала активну участь у роботі над вбранням, так проводила багато часу з дизайнером Луціллою Бонакорсі, дочкою Луїзи Беккарія, яка займається справою матері з 2006 року. Спільно вони вирішили, що сукня буде не білою, а з найлегшим кремовим відтінком. Особливою прикрасою сукні став 6-метровий шлейф, зшитий з мережива Valencienne écru і додатково декорований стрічками з флористичними мотивами.

Реклама

Представники бренду розповідають, що щасливі співпрацювати з леді Габріелою, а в цьому образі хотіли поєднати свою сицилійську спадщину зі свіжістю і витонченістю – якостями, з якими у них асоціюється наречена.

Ескіз весільної сукні леді Габріели Віндзор

Природно, що не залишився образ і без фамільних королівських прикрас. Голову нареченої прикрашала діамантова тіара, яку носили її бабуся, грецька принцеса Марина, і мама Марія Крістіна фон Рейбніц.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.