До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Вікторія Бекхем відзначила день народження

17 квітня Вікторії Бекхем виповнилося 47 років. З огляду на неспокійну ситуацію з Covid, свій день народження бізнесвумен вирішила відзначити в колі сім’ї. Камерні врочистості відбулися на березі океану в Маямі. У своє свято Вікторія поділилася романтичним фото, на якому зображена з чоловіком біля багаття. "Спасибі, Девіде, за те, що зробив мій день народження таким особливим. Я так тебе люблю!" — підписала вона світлину. Колишній футболіст також опублікував фото й написав сердечне привітання.

Діти Вікторії теж привітали матір у соціальній мережі Instagram. Старший син Бруклін поділився свіжим кадром зі святкування дня народження й написав, що дуже любить її. Ромео і Круз також поділилися знімками з мамою і написали теплі слова. Не залишилася осторонь і Нікола Пельтц, з якою заручений Бруклін. Дівчина розмістила кілька фото: на першому зображена вона з майбутньою свекрухою, а на другому кадрі Вікі тримає маленького Брукліна на руках. "З днем ​​народження, Вікторіє! Сподіваюся, всі твої бажання здійсняться! Ти для мене — зразок для наслідування, я так тебе люблю! Слайд з моєю улюбленою світлиною", — поділилася Нікола.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.