До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як streetstyle-зірки одягаються вдома

Хто сказав, що домашні образи мають бути обов’язково нудними? У період всесвітнього карантину саме час експериментувати з різними стилями й пробувати себе в новому амплуа. Streetstyle-активістки, чиї образи ми спостерігаємо на кожному Тижні моди, опинилися саме в такій ситуації. Тепер дівчата показують свої улюблені домашні образи й цікаві стилістичні прийоми. Vogue.ua зазирнув до модниць в Instagram і вибрав найцікавіші ідеї.

@emilisindlev

Реклама
@leoniehanne

Німецька модна блогерка Леоні Ханн, яка нині живе в Лондоні, відома своєю любов’ю до сумок і босоніжок Bottega Veneta. Здається, у дівчини є всі відтінки й розміри культових моделей. Навіть вдома вона не втрачає можливості вбратися й доповнити образ улюбленою The Pouch для перегляду фільмів. До того ж Леоні публікує кумедні відео з креативними домашніми образами й показує, у чому можна ходити вдома, щоб почуватися комфортно. Серед її образів: шовкові піжами з пір’ям і рюшами, трикотажні костюми й об’ємні худі.

@carodaur

Ефектна мініатюрна блондинка Кароліна Даур у період "домашнього ув’язнення" робить ставку на комфортні об'ємні светри й трикотажні костюми в кремових і пастельних відтінках. Навіть в умовах карантину дівчина не забуває про прикраси, які задають правильний стилістичний вектор.

@erika_boldrin

Італійська модниця Еріка Болдрін має бездоганне відчуття стилю. Знімки її streetstyle-образів щорічно облітають весь інтернет, а в Instagram за життям Еріки стежать майже пів мільйона підписників. У період самоізоляції дівчина демонструє, як можна за допомогою базових речей створити нові домашні образи, що гідні виходів на Тижні моди.

@helenabordon

Хелена Бордон дала собі волю розслабитися на карантині й відпочити від гостромодних streetstyle-образів. Дівчина провела цей місяць самоізоляції в трикотажних костюмах — від зелених відтінків до total-red образів. Але вже тепер Хелена знову повертається до лав завзятих модниць, демонструючи стильний домашній образ у чорному кольорі, — шкіряні шорти на гумці, боді, масивні сандалі й, звісно ж, багатоярусні прикраси.

@aimeesong

Модна блогерка Еймі Сонг, за якою стежить 5,5-мільйонна армія фанатів в Instagram, у період карантину також тішить підписників стильними образами. За задумом Еймі, якщо читати книгу, то тільки в шортах зі зміїним принтом і модному кардигані, якщо ходити вдома, — у шовковій сукні, прикрашеній принтом веселки, якщо задумливо сидіти на терасі й пити чай, — у бавовняному костюмі з квітковою перфорацією.

@emilisindlev

Скандинавська модниця й відома трендсетерка Емілі Сіндлев вважає, що на карантині важливо не сумувати й тішити себе яскравими образами. Підхоплюючи приклад Емілі, дістаємо з гардероба речі в соковитих літніх відтінках і застосовуємо їх вдома, не чекаючи кінця карантину.

@camilacoelho

Каміла Коельо — найпопулярніша бразилійка й модна блогерка, яку знає весь світ. Не просто так у дівчини 8,7 мільйона підписників в Instagram. У період карантину дівчина ділиться корисними порадами, як за допомогою однієї спідниці створити три нові образи, показує свої невимушені домашні танці в лляному костюмі й не лінується вбиратися для романтичної вечері із чоловіком.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.