До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Клаудія Шиффер відсвяткувала 50-річчя

25 серпня німецька супермодель Клаудія Шиффер, яку з повним правом називали однією з найвідоміших жінок 1990-х, відсвяткувала 50-річчя. Зробила вона це в себе вдома, а ось образ вибрала максимально ефектний — плетена сукня відтінку електрик авторства Олів’є Рустена, креативного директора Balmain.

Історію створення цього образу Клаудія Шиффер розповіла в ексклюзивному інтерв’ю британському Vogue, яке опублікувала в себе в Instagram того ж дня. У такій сукні, тільки темно-зеленого кольору, вона знімалася в рекламній кампанії Balmain кілька років тому, а спеціально з нагоди дня народження Олів’є Рустен повторив її, тільки в насиченому синьому кольорі.

Реклама

Олів’є Рустен став не єдиним дизайнером, який створив для Клаудії Шиффер щось особливе до дня народження. Наприклад, Доменіко Дольче і Стефано Габбана кастомізували для неї сумку-бестселер Devotion, а Донателла Версаче презентувала сукню, виготовлену в найкращих традиціях естетики 1990-х, коли Versace й Клаудія були як ніколи близькими.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.