До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Белла Хадід і Кендалл Дженнер проводять зимові канікули

Зимові канікули – чудовий час для перезавантаження. Багато знаменитостей в цю пору воліють летіти в теплі краї і насолоджуватися приємним кліматом. Супермоделі Белла Хадід і Кендалл Дженнер – не виняток. Дівчата вже не вперше відпочивають разом. Ця подорож у них розпочалася в Маямі. Супермоделі встигли зануритись у блакитну воду, покататися на гідроциклах, посмакувати коктейлями під рожевий захід сонця з борту яхти, засмагнути на пляжі і навіть відвідати благодійний івент.

Джоанна Смолс, Белла Хадід, Кендалл Дженнер

Потім відпочинок дівчат розділився: Кендалл Дженнер залишилася у Маямі, а Белла Хадід полетіла на острів Сен-Барт. Зараз разом зі своїми подругами, серед яких – Каролін Даур і Джордан Баррет, Белла проводить час на пляжі і купається в океані. Крім того, на відпочинку Хадід знайшла час відвідати відкриття магазину бренду Chrome Hearts. Модель випустила колекцію окулярів спільно з цією маркою під назвою Hellz Bellz.

Реклама
Белла Хадід

Більше фотографій з відпочинку супермоделей Белли Хадід і Кендалл Дженнер дивіться в нашій галереї.

<b>зимовка супермоделей</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.