До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складається зимовий гардероб вагітної Розі Гантінгтон-Вайтлі

У серпні 2021 року Розі Гантінгтон-Вайтлі повідомила радісну новину — вона готується стати мамою вдруге. Після цього всі завмерли, не тільки очікуючи поповнення в зірковій сім’ї, а й сподіваючись побачити стильні образи вагітної моделі. Розі не розчарувала підписників і виставила серію зимових виходів, які потрібні дівчатам при надії. На своєму прикладі Розі показала, що вагітність і стильний зовнішній вигляд не унеможливлюють одне одного, а, навпаки, доповнюють. Vogue.ua склав список найпотрібніших речей у зимовому гардеробі вагітної Розі Гантінгтон-Вайтлі.

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Сукня Stylein

У зимовий період Розі, як і багато модниць, обожнює речі із затишного трикотажу. Приємне до тіла в’язання, натуральний матеріал, комфортний фасон і тепло, яке дарує виріб, — головні відмітні ознаки хорошого трикотажу. Проаналізувавши всі ці пункти, Розі вибрала в’язану сукню Stylein довжини міді з об’ємними рукавами, доповнивши її молочними чоботами-панчохами Gia Borghini та сумкою Loewe Anagram Tote. Образ вийшов теплий та елегантний.

Реклама
Розі Гантінгтон-Вайтлі
Пальто The Row

На цьому знімку ми бачимо, як легко римуються речі різних брендів у гардеробі Розі Гантінгтон-Вайтлі. Трикотажну сукню в’язання меланж модель скомбінувала з об’ємним м’яким пальтом одного зі своїх улюблених брендів The Row. Взуття модниця залишила те ж саме, змінивши лише сумку-тоут Loewe на сувору модель The Attico. Щоб не змерзнути взимку, Розі додала пухнасту шапку-біні Toteme молочного кольору. Беріть на замітку готовий стильний образ для вагітних і не тільки.

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Обтислий комбінезон Bumpsuit

Коли живіт досягає вже помітних розмірів, багато дівчат не можуть носити джинси або штани й вибирають в’язані сукні, спортивні костюми або обтислі комбінезони з еластичного матеріалу. Розі не виняток з правил в цій ситуації, ба більше, має досвід першої вагітності, який підказує їй, які речі варто вибирати на тому чи іншому терміні. Нині Гантінгтон-Вайтлі дедалі частіше віддає перевагу обтислим речам, які елегантно окреслюють її фігуру. Чорний комбінезон марки Bumpsuit модниця носить із чоботами й пальтом Saint Laurent, зі шкіряним бомбером Altuzarra та грубими черевиками Gia Borghini.

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Дублянка North Face

Іноді Розі дозволяє собі розслабитися й змінити високі підбори на зручні кросівки, а елегантне пальто на пухнасту дублянку. Цього сезону модниця поповнила свій арсенал курткою-овечкою The North Face. Поєднувати її Розі вирішила зі спортивними джогерами The Bazilika, базовим боді бренду Кім Кардаш’ян Skims, кросівками з колаборації Khaite x Adidas Originals і теплою шапкою The Row. Прекрасний вибір для прогулянки вихідного дня в парку.

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Сумка Celine

Ви, напевно, чули про любов Розі Гантінгтон-Вайтлі до сумок Bottega Veneta, авторства дизайнера Деніела Лі. В її арсеналі є такі моделі, як The Padded Cassette, The Chain Cassette, The Pouch у маленькому й великому розмірах, Jodie і багато інших аксесуарів марки. Однак цієї зими відбулися деякі зміни в смаках моделі, і Розі полюбила класичну чорну сумку Celine Triomphe, яка ідеально вписалася в її капсульний зимовий гардероб.

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Спортивний костюм The Bazilika

Гра пропорцій і силуетів, а також поєднання спортивних речей з класичними деталями — улюблений стилістичним прийом Розі Гантінгтон-Вайтлі, який вона використовує і під час вагітності. Об’ємний верх вона часто комбінує з вузьким низом, а джогери й худі вдягає з жіночними пальтами із заходом. Нижче ви можете побачити приклад ідеального зимового образу, в якому можна впевнено провести весь день на ногах: костюм об’ємного крою The Bazilika, молочне пальто Marcela London, кросівки Yeezy і сумка з великим плетінням Bottega Veneta. Завершіть свій вихід окулярами в стилі Розі Гантінгтон-Вайтлі.

Розі Гантінгтон-Вайтлі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.