До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складається гардероб Шарлотти Генсбур

21 липня виповнюється 46 років англо-французькій актрисі та співачці Шарлотті Генсбур, доньці Джейн Біркін та Сержа Генсбура. Сьогодні її знають як музу одного з найскандальніших європейських режисерів – Ларса фон Трієра, а також любительку порушувати модні правила. Для червоних доріжок вона замість розкішних суконь до підлоги нерідко обирає зухвалі міні й ідеально скроєні брючні костюми, а в звичайному житті часто обмежується стандартним комплектом з джинсів та білої футболки. Vogue.ua подивився, з чого складається гардероб цієї стильної француженки.

Шарлотта Генсбур в Каннах, 2017
Міні-сукні

Шарлотта Генсбур вже давно дружить з дизайнером Ентоні Ваккарелло і з задоволенням носить сексапільні сукні зі шкіри чи латексу його авторства. У 2014 в одному вбранні Anthony Vaccarello вона пройшлася червоною доріжкою Венеційського кінофестивалю й стала зіркою вечора. Сьогодні, коли Ваккарелло створює сукні для Saint Laurent, їх творчий дует має ще яскравіший вигляд – доказ цьому фото Генсбур з останнього кінофестивалю в Каннах.

Реклама

<b>CharlotteDresses</b>

Брючний костюм

Брючний костюм – ще одна візитівка стилю Шарлотти Генсбур. Найчастіше вона вибирає брюки прямого крою й вільний жакет, завдяки чому завжди виглядає невимушено, дещо недбало, але по-французьки елегантно. До костюмів підбирає струмуючі блузки чи однотонні футболки.

<b>CharlotteSuits</b>

Джинси-skinny

Поки модні критики стверджують, що джинси-skinny час викинути з шафи, Шарлотта Генсбур носить їх із завидною постійністю й при цьому має вигляд на всі 100%. Її сила в простоті, й вузькі джинси актриса поєднує з такими ж повсякденними речами – косухами, розтягнутими футболками і ковбойськими черевиками.

<b>CharlotteJeans</b>

Біла футболка

Зі шкіряною міні-юбкою, класичними брюками, повсякденними джинсами чи з вільним блейзером – білу футболку Шарлотт Генсбур носить абсолютно з усім гардеробом, тим самим понижуючи градус зухвалості в своїх образах.

<b>CharlotteTShirt</b>

Читайте також:

Одягнутися як Наташа Рамсей-Леві, новий креативний директор Chloé

Тренд: блузи з відкритими плечима та оборками

Из чего состоит гардероб сестер Олсен

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.