До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як модний світ закохався у квітчасті сукні Richard Quinn

Не багато дизайнерів можуть похвалитися таким досягненням, як вручення королівської нагороди з рук британського монарха, але дизайнер Річард Квінн може. У 2018 році королева Єлизавета II відвідала показ Richard Quinn осінь-зима 2018/2019 в межах лондонського Тижня моди, розташувавшись у першому ряді поруч із Анною Вінтур, а відтак вручила дизайнерові першу державну нагороду за заслуги перед британською модою. Сама статуетка Award for British Design була виготовлена у формі золотої троянди, що випадково чи ні перегукувалося з улюбленими квітчастими принтами Річарда Квінна.

Пріянка Чопра в сукні Richard Quinn на церемонії вручення нагород British Fashion Awards у листопаді 2021 року

Цю мить багато дизайнерів вважають піком своєї кар’єри, але, судячи з успіху Квінна в наступні роки, він усе ще працює над своїм. Його дизайни й фантастичне бачення з кожним роком стають дедалі масштабнішими, ніж будь-коли. Зокрема, 2021 року на листопадовій церемонії вручення нагород British Fashion Awards здавалося, що весь вечір був присвячений Річарду Квінну: більш як десять знаменитостей вибрали його вбрання з фантазійними малюнками для червоної килимової доріжки.

Реклама
Ріна Саваяма в сукні Richard Quinn на церемонії вручення нагород British Fashion Awards у листопаді 2021 року
Королева Єлизавета II і Анна Вінтур на показі Richard Quinn осінь-зима 2018/2019
Річард Квінн отримує нагороду з рук королеви Єлизавети II

На церемонії вручення нагород BET Awards у червні Lil Nas X одягнув один із силуетних костюмів Richard Quinn з деталізованим оздобленням і хитромудрою вишивкою, подібною до яйця Фаберже. Ще однією шанувальницею творчості дизайнера можна назвати Карлі Бі, яка впродовж року вибирала різні сміливі вбрання Richard Quinn, змішуючи їх з речами інших брендів, як-от Schiaparelli й Mugler.

Карді Бі в Richard Quinn на Тижні моди в Парижі, жовтень 2021

Ще одним зірковим моментом для дизайнера стала поява Кім Петрас на MTV VMA, співачки вірусного гіта TikTok "Кокоси", яка вдягнула один з латексних ансамблів бренду з колекції осінь-зима 2021/2022. У передчутті ще багатьох років, сповнених креативних дизайнів Квінна, пропонуємо підбити підсумки 2021 року й переглянути найпам’ятніші образи знаменитостей у вбраннях Richard Quinn на червоних килимових доріжках.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.