До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія створення гардероба Ріанни для Coachella 2018

Коли справа стосується найефективнішої появи на публіці, конкурувати з Ріанною стає непросто. Співачка вирушила на фестиваль Coachella з повною бойовою готовністю. "Coachella завжди повинна бути веселою і руйнівною, поділився Джейлел Вівер, творчий директор Fenty, у нас був крутий момент минулого року з кришталевою курткою і маскою Gucci, і ось ми подумали, як же ми можемо це перевершити?"

Фото: Instagram @badgalriri

Офіційно проводити штурм мозку Вівер і Ріанна почали за місяць до заходу, але основна ідея виникла ще в лютому, коли вони побачили балаклаву на показі осінньо-зимової колекції Gucci. "Ми з Ріанною одразу полюбили цю річ, як тільки модель в балаклаві з’явилася на подіумі, розповідає Вівер, і далі вже почали думати над тим, як її носити". Правило любові з першого погляду також стосується ніжно-блакитного брючного костюму Y/Project, який доповнили екстремальними каблуками UGG. "Звичайно, це не було схожим на класичну Coachella, але саме це і змусило нас полюбити нашу ідею ще більше!".

Реклама
Фото: Instagram @badgalriri
Фото: Instagram @badgalriri

Палантин кольору вареного згущеного молока і ботфорди-гіганти придумав Гленн Мартенс, креативний директор Y/Project. "Що я люблю в Ріанні, це те, що вона така нонконформістка, яка, буквально, розсуває ваші кордони творчості", розповідає Вівер.

Фото: Instagram @badgalriri

За матеріалами www.vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.