До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#IStayHomeFor: знаменитості взяли участь у новому флешмобі

У мережі Instagram з’явився новий флешмоб #IStayHomeFor, який масово почав ширитися серед знаменитостей. Його автором став американський актор Кевін Бейкон, який звернувся до всіх, хто, як і він, дотримує карантину, і закликав розповісти про це в соцмережах, а також написати, заради кого вони це роблять. За правилами флешмобу потрібно опублікувати світлину з табличкою або відео, потім поставити хештег #IStayHomeFor і передати естафету щонайменше шести своїм друзям. Кевін зазначив під публікацією Девіда Бекхема, Елтона Джона, Джиммі Феллона, Демі Ловато, Кевіна Харта й Бренді Карлайл.

Знаменитості охоче підтримали ініціативу Кевіна й стали публікувати свої пости. Так, до нового флешмобу #IStayHomeFor вже приєдналися Наталі Портман, Девід Бекхем, Ешлі Грем, Емма Вотсон, Ель Фаннінг та інші зірки. Пропонуємо надихнутися постами зірок і продовжити флешмоб, щоб культивувати потребу перебувати вдома під час карантину й захистити не тільки себе, але й своїх близьких.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.