До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-звіт: як зірки готувалися до Met Gala 2019

6 травня в нью-йоркському Метрополітен-музеї відбулося довгоочікуване відкриття виставки "Кемп: нотатки про моду", присвяченої есе письменниці і філософа Сьюзан Зонтаґ. Гості охоче приміряли екстравагантні й іронічні образи, що зачудовують шанувальників. Однак за підготовкою зірок до благодійного балу спостерігати не менш цікаво, ніж за самою червоною доріжкою. Так, більшість дівчат опублікували світлини б'юті-процедур, що допомагали за кілька годин освіжити шкіру і вирівняти тон обличчя. У їх числі – Карлі Клосс, Гейлі Бібер, Емма Робертс і Жозефін Скрівер. У той час як Серена Вільямс вирушила тренуватися на тенісні корти, а Кендалл Дженнер і Лена Дунхай воліли перекусити перед важливою подією.

Вінні Гарлоу

Над образами Ешлі Грем, Карлі Клосс і Кері Вашингтон працювала ціла армія стилістів – дівчатам робили одночасно манікюр, укладку і макіяж, а потім допомагали одягнути розкішні сукні. Vogue.ua заглянув в Instagram-акаунти знаменитостей і подивився, як вони готувалися до Met Gala 2019.

Реклама

<b>Instagram-отчет met gala 2019</b>

Дивіться найкращі образи знаменитостей на червоній доріжці Met Gala 2019:

<b>Met Gala 2019. Red carpet</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.