До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: святкові образи модниці Тамари Калинич

До Нового року залишилося всього три дні й вибір святкового вбрання для багатьох дівчат усе ще актуальне питання. Щоб швидше визначитися з новорічним образом, пропонуємо не тільки переглянути нашу добірку ошатних суконь, а й зазирнути в гардероб до fashion-інфлюенсерки Тамари Калинич. Сербська модниця вміє не тільки носити повсякденні затишні образи, а й чудово підбирає вбрання для святкових виходів. В її арсеналі багато блискучих міні, позачасових елегантних чорних суконь, напівпрозорих сміливих образів, романтичних суконь зі шлярками та стильних смокінгів, які точно вам знадобляться не тільки в новорічну ніч.

Шукати вбрання для вечірки Тамара пропонує в Saint Laurent. Наприклад, зухвале міні з пір’ям з колекції осінь-зима 2021/2022 модниця поєднує з укороченим жакетом із шовковими вилогами й гостроносими лодочками, а чорну силуетну сукню з розрізом біля стегна комбінує з блискучими прикрасами. Крім убрання авторства Ентоні Ваккарелло, Тамара також віддає перевагу ефектним сукням з лелітками: міні для найгаласливішої вечірки The Attico або чорному вбранню Nervi. У колекції святкових образів Калинич також є напівпрозора сукня з кристалами українського бренду Santa Brands, рожеві босоніжки з бантами Jimmy Choo, жакет Christian Dior, вбрання зі шлярками Elie Saab і сукня Tom Ford у наймоднішому відтінку 2022 року.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.