До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: зимові образи скандинавської модниці Жанетт Медсен

Стилістка, засновниця бренду Rotate і скандинавська модниця Жанетт Медсен, яка всього кілька місяців тому народила дитину, не з чуток знає, що таке модний і практичний зимовий гардероб. Дівчина звикла жити в умовах північного клімату, в якому треба добре утеплюватися. В основі зимового гардероба Жанетт — теплі светри, дублянки, "дуті" пуховики й вінтажні шуби. Звісно, кожен свій вихід модниця обігрує в’язаними шарфами, шапками-біні й об’ємними рукавицями, щоб витримати мінусову температуру.

Влітку ми роздивлялися образи вагітної Жанетт Медсен, які демонстрували, що мати стильний вигляд можна в будь-який період. Тепер же модницю важко побачити на вулиці без візка з малюком, проте Жанетт не бачить причин забувати про актуальний гардероб для себе. Медсен одягає теплі легінси, грубі черевики й об’ємні куртки, поєднує широкі сині джинси з угі й дублянкою до підлоги, а також носить вінтажне хутро й кучеряві шуби з овчини. Під шарами теплого верхнього одягу Жаннет вбирається в трикотажні сукні з леопардовим принтом, светри з високим коміром, а також штани-палацо з в’язаним мінікардиганом. Більше зимових образів скандинавської зірки Жанетт Медсен дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.