До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: які костюми вибрали знаменитості на Гелловін

Минулими вихідними весь світ відзначав наймістичніше свято року. Попри те, що сам Гелловін випав на неділю, костюмовані вечірки почалися ще з п’ятниці. Знаменитості не залишилися осторонь і також приміряли всілякі образи — від моторошного вбрання, приправленого професійним гримом, до комічних костюмів. Так, королева Гелловіну Гайді Клум, яка з року в рік перевтілюється в різних героїв і демонструє найкреативніший підхід до створення образів, цього разу зняла гротескний короткометражний фільм, у якому постала в костюмі зомбі.

Багато знаменитостей за допомогою гелловінських костюмів віддали данину поваги своїм улюбленим зірковим колегам. Гейлі Бібер, наприклад, перевтілилася в Брітні Спірс. Зірка приміряла кілька її знакових образів — вбрання з кліпу "Slave 4 U" і культовий образ школярки з пісні "Baby One More Time". Тим часом Ріанна перевдяглася в репера Gunna, а Савіті зіграла роль Голлі Беррі в "Жінці-кішці". Котячий образ також уподобала Алессандро Амбросіо, яка вдягла чорний обтислий комбінезон зі стразами й показала свою інтерпретацію жінки-кішки.

Реклама

Деякі зірки з’явилися в костюмах персонажів з популярного серіалу "Гра в кальмара". Наприклад, Керрі Вашингтон одягнулася як учасниця під номером 456, а Гейлі Кійоко перевтілилася в героя 067. Моторошні костюми — обов’язковий атрибут Гелловіну — були також добре обіграні. Кендалл Дженнер була в костюмі мертвої нареченої та потойбічного персонажа з Mars Attacks!, Різ Візерспун демонструвала сцену з трилера "Птахи" режисера Альфреда Гічкока, а Ірина Шейк вибрала образ вампіра. Більше містичних образів знаменитостей на Гелловін-2021 дивіться в нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.