До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як знаменитості відзначили День матері

Кожну другу неділю травня більша частина світу відзначає одне з найзворушливіших свят — День матері. Цього разу цей день припав на 9 травня. Традиційно стрічка Instagram заповнилася архівними кадрами, теплими й сердечними привітаннями. Знаменитості також скористалися нагодою і ще раз сказали своїм дітям і матерям, як міцно і ніжно їх люблять. Гейлі Бібер опублікувала серію знімків зі своєю мамою — від ранніх дитячих кадрів і дотепер. Дженніфер Лопес провела цей день у колі своєї родини й поділилася зворушливим відеороликом, присвяченим усім матерям.

Цього року цей день відзначали також новоспечені матусі — Джиджі Гадід, Ельза Госк і Емма Робертс. Дівчата поділилися знімками зі своїми дітьми й щирими дописами. "Бути твоєю мамою — найбільша радість у моєму житті. Тільки тепер я усвідомлюю, що моя мама зробила для мене. Абсолютно некорислива любов і завжди ставити мене понад власні потреби — ось що таке любов мами... Вітаю з Днем матері тебе, мамо, і всіх чудових матерів. Я бачу тебе, захоплююся тобою, люблю тебе!" — написала Ельза Госк під знімком з дочкою. Тим часом Кая Гербер поділилася архівним кадром з нульових зі своєю мамою Сінді Кроуфорд. На знімку дівчата йдуть вулицею й охоче ласують морозивом. Vogue.ua зібрав найпам’ятніші привітання знаменитостей у День матері.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.