До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як модниці носять речі з вирізами

Вирізи — одна з головних тенденцій прийдешньої весни. Вони прикрасили сукні, жакети, спідниці й навіть штани в колекціях брендів весна-літо 2021, а модні активістки вже почали приміряти їх на себе. Пропонуємо не гаяти часу й придивитися до сміливого тренду. Французька інфлюенсерка Каміль Шар’є, за якою стежить один мільйон підписників в Instagram, пропонує носити спідницю Marcia з вирізами на стегні в парі з гольфом, що імітує другу шкіру, Marine Serre і білими ботильйони.

Цієї весни спокусливе вбрання стало головним предметом уваги в колекціях дизайнерів. Givenchy, Nanuska і Christoper John Rogers представили трикотажні сукні з відкритою спиною, а Versace і Mônot показали мінімалістичні чорні спідниці з розрізами на талії. Модні блогерки підхопили цей тренд: Тіффані Хсу зробила ставку на червону сукню Sandra Mansour, яку дівчина скомбінувала з гумовими чобітьми на масивній підошві, сіднейська інфлюенсерка Петра Мак продемонструвала білі штани з імітацією стрингів Subsurface, а Дуа Ліпа вибрала мінісукню з геометричними провокаційними розрізами. Не залишилися осторонь і Гейлі Бібер — дівчина вдягла на свій день народження ефектну сукню Saint Laurent. Fashion-консультантка Дебора Роса приміряла шовкову мереживну комбінацію з розрізами на талії SIR, а Софія Коельо вдягнула об’ємний светр у дуеті з ботфортами й сумкою Le Chiquito Jacquemus. У такому вбранні можна ходити вже тепер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.