До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: де відпочивають streetstyle-зірки на новорічних канікулах

Перш ніж починати продуктивний 2022 рік, сповнений цікавої співпраці й проєктів, багато streeestyle-інфлюенсерів вирішили полетіти на відпочинок. І тут напрямки розділилися: одні дівчата віддали перевагу теплим краям, інші — вирушили підкорювати лижні схили. Vogue.ua зазирнув до Instagram-акаунтів модниць і поглянув, де вони проводять свої новорічні канікули у 2022 році.

Леоні Ганне в Тулумі

Одна з найвпливовіших fashion-інфлюенсерок Леоні Ганне нині відпочиває в Мексиці. Дівчина зупинилася в Тулумі, де традиційно відпочиває на новорічних святах з 2015-го. Німецька блогерка прилетіла туди лише кілька днів тому, проте вже встигла поділитися з підписниками кількома актуальними пляжними образами.

Реклама
Вікі Радер у Куршевелі

Ще одна німецька модниця Віка Радер, за якою в Instagram стежать понад пів мільйона підписників, вирушила відпочивати на новорічні свята. На відміну від Леоні, яка вибрала теплі краї, Вікі зробила ставку на гірськолижний відпочинок. Streetstyle-активістка вже впродовж тижня розміщує в стрічці гарні знімки, зроблені на тлі засніжених схилів, демонструє стильні образи в стилі apres-ski й катається на лижах.

Соня Лісон у Санкт-Моріці

Fashion-інфлюенсерка Соня Лісон проводить новорічні канікули на гірськолижному курорті в Санкт-Моріці. Із собою на засніжені схили модниця взяла кілька теплих образів у стилі apres-ski: светр з різдвяним візерунком, кілька об’ємних пуховиків, популярні черевики-місяцеходи золотого відтінку, а також усілякі шапки й шарфи, щоб комфортно проводити час в альпійських горах.

Ксенія Адонтс

Мальовничі Кариби цього року вирішила відвідати модна інфлюенсерка Ксенія Адонтс. Дівчина зустріла Новий рік на острові Сен-Барт у колі близьких друзів, а тепер насолоджується спокійним відпочинком в одному з найгарніших місць на Карибських островах. Ксенія читає книги, гуляє кам’янистими пляжами, засмагає та плаває в лазуровій воді.

Ханна Шенберг

Серед зими потрапити в літо — що може бути ліпше? Саме цього принципу дотримує шведська модниця Ханна Шенберг. Дівчина вирушила проводити новорічні канікули на Мальдіви, де завжди прекрасна погода. Модниця оселилася на водній віллі зі своїм чоловіком. На самоті пара насолоджується теплим кліматом, свіжими морепродуктами, тропічними фруктами й чарівними заходами сонця.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.