До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 весняних образів модниці Софії Коельо

Модна блогерка і відома стилістка Софія Коельо, за якою в Instagram стежать уже понад 600 тисяч передплатників, знає, як правильно розпорядитися бюджетом і придбати лише необхідні і актуальні речі. Гардероб Софії є таким собі міксом гостромодних трендів з довгограючою базою. Цієї весни за прикладом Софії пропонуємо придбати всілякі жакети від функціональних лляних варіантів до популярних укорочених блейзерів, звернути увагу на білі джинси, а також широкі блакитні моделі і пари з розрізами біля кісточок. Обов'язковим елементом у гардеробі стануть кроп-топи, які можна римувати як зі спідничними і брючними костюмами, так і зі спортивними шортами, жакетами і денімом.

Реклама

Модниця Софія Коельо вивела ідеальну формулу весняно-літнього гардеробу. З базових речей вона придбала собі кілька брючних костюмів у нейтральних природних відтінках, базові футболки, вільні джинси і трикотажні образи для прохолодних літніх вечорів. Як трендові елементи, в арсеналі модниці з'явилися речі в зеленому кольорі, укорочені сорочки з лямочками навколо талії, сексуальні браллети і речі з фігурними вирізами. Крім того, Софія майстерно вміє будь-якій речі надати нового життя і використовувати її в новій інтерпретації. Так, streetstyle-зірка показала у своєму Instagram-акаунті свіжі рішення, як носити шовкову хустку замість топа цього літа, або як комбінувати актуальні трикотажні жилетки з футболками і брючними костюмами. Більше образів модниці Софії Коельо дивіться у нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.