До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 модних образів француженки Алекс Рів’єр

Гардероб француженки Алекс Рів’єр — ідеальне поєднання класики й модних трендів. У своєму осінньо-зимовому арсеналі на щодень streetstyle-зірка, за якою стежить майже мільйон користувачів в Instagram, використовує базові позачасові речі, щедро приправляючи їх актуальними деталями. Так елегантну спідницю з розрізом біля стегна дівчина поєднує з яскраво-помаранчевим светром з подовженими рукавами, чорний мінімалістичний образ доповнює блискучими чоботами відтінку металік, а твідовий жакет носить з ультракороткими шортами й високими чоботами. Серед улюблених брендів француженки — Saint Laurent, Magda Butrym, Bazilika, Hermes, Chanel і Celine. Vogue.ua зазирнув в Instagram-аккаунт Алекс Рів’єр і зібрав її модні образи, які захочеться повторити цього сезону.

Як справжня француженка, Алекс обожнює брючні костюми. В її гардеробі можна знайти сіру двійку, яку модниця освіжає за допомогою яскравих лодочок; синій костюм в дрібну смужку, який носили зірки в 1990-х, трендсетерка доповнює спокусливим мереживним бралетом, а чорний смокінг комбінує із шовковою блузою і мерехтливими прикрасами. З верхнього одягу цієї зими Алекс віддає перевагу модному стьобаному пуховику й двобортним пальтам маскулінного крою, які римує зі зручними кросівками, чоботами-панчохами й елегантними туфлями. Крім того, стиль Алекс ще один промовистий приклад: носити спортивні костюми в парі з об’ємними пальтами не тільки комфортно, а й актуально. Доповнюйте свій образ бейсболками, темними окулярами геометричної форми та практичними сумками-тоутами на щодень. Більше образів Алекс Рів’єр дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.