До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гейлі Бібер і Розі Гантінгтон-Вайтлі вибирають стиль кантрі цієї зими

У 2022 році багато зірок уже встигли продемонструвати суперобтислі сукні для вечірок, які змусили б навіть Періс Гілтон почервоніти (наприклад, кілька святкових образів Дуа Ліпи). Тим часом інші знаменитості поїхали в сільську місцевість, щоб продемонструвати, як можна провести новорічні канікули в іншому стилі. Наприклад, Розі Гантінгтон-Вайтлі, Гейлі Бібер і Кендалл Дженнер поділилися серією знімків в Instagram-акаунтах, на яких простежується потяг дівчат до стилю кантрі.

Вагітна Розі Гантінгтон-Вайтлі розмістила серію фото зі свого нового життя на мальовничих пагорбах. На знімках Розі позує поруч із сином, одягнена в бавовняне пальто Totême й чорну хутряну шапку Emma Brewin. Завершили похідний образ черевики на танкетці Sorel Joan of Arctic. Гейлі Бібер також на початку січня проміняла галасливі вечірки на спокійне дозвілля за містом. Модель показала, що джинси Vetements чудово римуються з оксфордами Fendi, базовим одягом Eterne і протисонцевими окулярами Saint Laurent.

Реклама

Що стосується Кендал, то вона також освіжила тренд #cottagecore, який посідав провідну позицію під час пандемії серед модниць. Кендал одягнула кілька трикотажних речей з клаптиковим плетінням бренду Source Unknown, скомбінувавши образ кантрі з гумовими чоботами Hunter. Цікавинкою її сільської уніформи в північній частині штату стали мюлі Thermoball Eco Traction від бренду The North Face і пляшки її власної текіли 818.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.