До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

35 ефектних вечірніх виходів Дакоти Джонсон

Американській актрисі Дакоті Джонсон сьогодні виповнюється 34 роки. Слава до неї прийшла після знімань у серії фільмів "П'ятдесят відтінків сірого", за участь у яких вона отримала премію People's Choice Awards і номінацію на премію BAFTA. Тоді акторці, яка зіграла роль студентки Анастейші Стіл, було 25 років. У подальшому Дакота зарекомендувала себе не тільки як талановита актриса, але і як дівчина, яка знається на стильних виходах на червону доріжку.

Дакота Джонсон в Gucci

Колишній креативний директор Gucci Алессандро Мікеле вважав її своєю музою, а Джонсон, зі свого боку, часто вибирала італійський бренд для урочистих заходів. Зокрема, на Венеційському кінофестивалі в 2021 році актриса з'явилася на червоній доріжці в напівпрозорій сукні з довгими срібними торочками Gucci, а для Балу Інституту костюма в 2019 році вибрала малинову сукню довжини максі з драпіровками й об'ємними рукавами. Актрису також можна часто помітити в образах Christian Dior, Valentino, Brandon Maxwell, Prada і Bevza. Vogue.ua згадав найефектніші появи актриси на червоних хідниках.

Реклама

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.