До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де відпочивають супермоделі цього літа

Якщо минулого сезону через пандемію більшість країн були закриті для туристів, то цього літа свої кордони відкрили Греція, Італія, Іспанія, Португалія й кілька інших країн. Відомі дівчата й топмоделі скористалися нагодою і полетіли відпочивати на морські узбережжя, тішачи своїх підписників яскравими знімками. Хтось вибрав для себе новий напрям для відпочинку, а хтось полетів у найулюбленіші місця. Vogue.ua зазирнув в Instagram-акаунти до супермоделей і подивився, як проводять літо Ізабель Гулар, Жасмін Тукс, Алессандро Амбросіо, Емілі Ратаковскі й Шаніна Шейк.

Ізабель Гулар на Міконосі

Ізабель Гулар не зраджує власні вподобання. Цього літа супермодель вирушила відпочивати на свій улюблений грецький острів Міконос, на якому вона почувається як удома. Острів відомий гучними вечірками, автентичною архітектурою, найчистішою водою і гарними пляжами. Ізабель насолоджується кожною миттю. Вона засмагає на віллі, практикує йогу, робить яскраві кадри в купальниках і, звісно ж, багато плаває.

Реклама
Емілі Ратаковскі на островах Теркс і Кайкос

Нині Емілі Ратаковскі перебуває в Італії, проте лише місяць тому вона відпочивала на островах Теркс і Кайкос — це британська територія, розташована в Карибському регіоні недалеко від Гаїті. На свій день народження відома топмодель і молода мама вибрала новий напрям для відпочинку і зовсім не пошкодувала. Емілі ділилася зі своїми підписниками численними фото з відпочинку, демонструючи не тільки модне вбрання та струнку фігуру, а й краєвиди, блакитну воду, смачну їжу, морських мешканців острова і своє товариство. Після перегляду знімків Емілі Ратаковскі вам неодмінно захочеться відвідати острови Теркс і Кайкос.

Жасмін Тукс у Португалії

Американська топмодель Жасмін Тукс обожнює подорожувати й відкривати для себе нові країни. У разі вибору між варіантами: полетіти на пасивний відпочинок і засмагати на пляжі з коктейлем чи вирушити в подорож до старовинних місць, культурних локацій і пам’яток архітектури, Жасмін вибере останній. Цього літа вона поїхала до Португалії. Ви тільки подивіться на ці естетичні знімки, які надихають наслідувати модель.

Алессандра Амбросіо в Бразилії

Бразильська супермодель Алессандра Амбросіо цим літом вирішила відпочити в рідній країні. Модель засмагає на розкішній віллі серед джунглів, п’є тропічні коктейлі, плаває з друзями на катері по Атлантичному океану й демонструє численні купальники бразильських брендів.

Шаніна Шейк у Хорватії

Хорватія відома своїми гарними гірськими краєвидами, великою кількістю зелені, чистою водою і молочно-перловими гальковими пляжами. Топмодель Шаніна Шейк вирішила перевірити це особисто. Нещодавно вона прилітала до Хорватії й уже встигла опублікувати кілька знімків. Пропонуємо підписатися на модель і почати стежити за її відпочинком, щоб дізнатися про цікаві локації.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.