До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі рекламні кампанії Фреї Бехи Еріксен

Незабаром після того, як Фрею помітили на вулицях її рідного Копенгагена, вона підірвала світ моди. Незважаючи на відсутність модельного досвіду, датчанка мала природній вигляд перед камерою, а її унікальна краса і розкутість зробили дівчину улюбленицею фотографів. На її рахунку десятки рекламних кампаній для найвідоміших брендів: Gucci, Chanel, Louis Vuitton, Hugo Boss, Calvin Klein, Balmain та багатьох інших.

Фрея Беха Еріксен

У найкращий зі своїх сезонів загалом Фрея брала участь в 64 шоу, 12 з яких вона відкрила і п'ять з яких закрила. Вона продовжує з'являтися на подіумах і часто ходить для Alexander McQueen, Calvin Klein, Chanel, Christian Lacroix, Dolce&Gabbana, Givency, Gucci, Hermes, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Narciso Rodriguez, Prada, Versace, Yves Saint Laurent and Zac Posen. 18 жовтня датській моделі виповнюється 31 рік, і в честь її дня народження Vogue UA вибрав деякі з найкращих рекламних кампаній з її участю.

Rag & Bone
Longchamp
Mo & Co
Saint Laurent
Reserved
Hugo Boss

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.