До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Флоренс П’ю відповіла тим, хто розкритикував її оголені груди на показі Valentino

В останні дні Тижня високої моди італійський модний Дім Valentino влаштував презентацію своєї нової кутюрної колекції в Римі. Цілком сподівано, шоу відвідало багато знаменитостей, серед яких була й англійська актриса Флоренс П’ю.

Флоренс П'ю на шоу Valentino Haute Couture осінь-зима 2022/2023Флоренс П’ю на шоу Valentino Haute Couture осінь-зима 2022/2023

Зірка фільму "Чорна вдова" з’явилася на показі Valentino у вишуканій прозорій сукні бренду яскраво-рожевого кольору з колекції осінь-зима 2022/2023. Флоренс П’ю доповнила свій тюлевий ансамбль парою туфель Valentino Garavani на платформі та геометричними сережками рожевого кольору. Вбрання акторки викликало обурення в користувачів соціальних мереж, оскільки сукня П’ю була прозорою й оголювала її груди. Флоренс відреагувала на негативну реакцію з приводу свого вбрання Valentino в Instagram-дописі.

Реклама

"Коли я вибирала цю неймовірну сукню Valentino, я знала, що варто сподіватися коментарів та реакцій. Незалежно від того, будуть вони негативними чи позитивними, я знала, що роблю й що вдягаю. Це не вперше й точно не востаннє, коли жінка почує, що не так з її тілом від натовпу незнайомих людей, однак найбільше мене хвилює те, наскільки вульгарними можуть бути деякі чоловіки", — написала П’ю в Instagram.

Флоренс П'ю на шоу Valentino Haute Couture осінь-зима 2022/2023Флоренс П’ю на шоу Valentino Haute Couture осінь-зима 2022/2023

Потім вона звернулася до коментаторів, які писали про її "пласкі груди", й заявила: "На щастя, я змирилася з тонкощами свого тіла, які роблять мене мною. Я задоволена всіма "вадами", на які я не могла дивитися, коли мені було 14. Багато хто з вас вирішив агресивно повідомити мені, як вас розчарували мої "маленькі цицьки" або як я маю бентежитися через те, що я "пласкогруда". Я довго живу у своєму тілі. Я знаю все про розмір власних грудей і мене це не лякає. Що мене більше хвилює… Чому ви так боїтеся грудей? Маленьких? Великих? Лівої? Правої? Однієї? Жодної? Що в них такого страшного? Що з вами могло трапитися, що ви привселюдно говорите про те, як ви розчарувалися розміром моїх цицьок і тіла?".

Анна Вінтур та Флоренс П'ю на шоу Valentino Haute Couture осінь-зима 2022/2023Анна Вінтур і Флоренс П’ю на шоу Valentino Haute Couture осінь-зима 2022/2023

Потім П’ю продовжила: "Я дуже вдячна, що мала можливість вирости в сім’ї з дуже сильними, яскравими, фігурними жінками. Мене навчили вбачати силу в складках свого тіла. Мене виховали так, що я можу гучно заявляти про важливість комфорту. Моєю місією в цій індустрії завжди було говорити „до біса це й до біса те", коли хтось стверджує, що є сексуальним та привабливим, а що ні. Якщо вам так легко публічно ображати жінок у 2022 році, то моя відповідь така — ви нічого не тямите. Подорослішайте. Поважайте людей. Поважайте тіла. Поважайте всіх жінок. Поважайте людей. Життя стане набагато легшим, я обіцяю".

І ми не можемо не погодитися.

Флоренс П'ю на шоу Valentino Haute Couture осінь-зима 2022/2023Флоренс П’ю на шоу Valentino Haute Couture осінь-зима 2022/2023

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.