До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З днем народження, діво: еволюція стилю Бейонсе

4 вересня одна з найвідоміших і найталановитіших жінок на планеті, Бейонсе, відзначає день народження — їй минає 42 роки. Нині Бейонсе не тільки успішна співачка, а й жінка, яку хочеться взорувати. За плечима Бейонсе величезний шлях — від чарівної солістки групи Destiny'sChild у 1990-х до ікони стилю сучасності. Vogue.ua простежив, як змінився гардероб попзірки за понад 20 років.

Бейонсе, 2004

Кінець 1990-х — початок 2000

Бейонсе розпочала свою музичну кар’єру як одна з учасниць групи Destiny'sChild, продюсером якої був її батько. У ті роки вона любила екстремальні мініспідниці, кроп-топи, сукні з розрізами на талії й багато блиску. Бейонсе нерідко експериментувала із зачісками, з’являючись на публіці то з копицею афрокучерів у стилі 1970-х, то випрямленим волоссям.

Реклама

<b>бейонсе 1998-2004</b>

2005—2010

У середині 2000-х років Бейонсе вже працювала над сольною кар’єрою. Успіх не змусив на себе довго чекати. Співачка здобула рекордну кількість нагород "Греммі", а її альбоми розпродувалися за лічені секунди, стаючи платиновими. Життя Бейонсе змінювалося, а разом з нею і її стиль. На зміну зухвалій довжині міні прийшли елегантні вечірні довгі сукні. Бейонсе дедалі частіше стала з’являтися в силуетних сукнях-рибках, що підкреслювали спокусливу фігуру співачки.

<b>бейонсе 2005-2010</b>

2011—2016

До 2011 року Бейонсе вже стала світовою зіркою й змогла дозволити собі особисте життя. 7 січня 2012 року Бейонсе народила дочку Блю Айві Картер. За час вагітності американська попдіва часто вибирала жіночні трикотажні максісукні, що підкреслювали її нову фігуру, але після декрету стала приміряти "голі" сукні. Зокрема, на Балі Інституту костюма у 2015 році Бейонсез’явилася в напівпрозорому вбранні GivenchyHauteCouture, прикрашеному кристалами й довгим шлейфом. На презентацію документального фільму про себе "Життя як сон" 2013 року співачка вибрала нюдову сукню ElieSaabCouture з прозорою лінією декольте. А 2016 року Бейонсе здобула престижну премію CFDA в категорії "Ікона стилю".

<b>бейонсе 2010-2015</b>

Бейонсе тепер

Нині Бейонсе перетворила своє ім’я на впізнаваний бренд. Нею захоплюються, з нею прагнуть співпрацювати, вона надихає дизайнерів і, головне, любить і приймає себе такою, яка вона є. Стиль Бейонсе помітно змінився за 20 років — з молоденької дівчини в блискучих мінісукнях вона перетворилася на Королеву Бі, яка знає, як подати себе. На прем’єрі мультфільму "Король Лев" у Лос-Анджелесі вона вирізнялася у вбранні AlexanderMcQueen — приталеному жакеті, цілком розшитому кристалами, і напівпрозорій спідниці з високим розрізом біля стегна. Тим часом для урочистого відкриття TylerPerryStudiosспівачка вибрала золоту силуетну сукню YousefAljasmi, а на церемонії "Греммі-2018" красувалася в оксамитовому складному вбранні від ліванського дизайнера Ніколаса Жебрана.

<b>бейонсе сейчас</b>

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.