До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емілі Ратаковскі вперше стала мамою

У жовтні 2020 року стало відомо про вагітність Емілі Ратаковскі. Модель і актриса знялася для digital-обкладинки американського Vogue, продемонструвавши свій кругленький животик. Відтоді Емілі регулярно публікувала знімки свого нового стану у власному Instgarm-акаунті, а також з’являлася на вулицях Нью-Йорка в модних streetstyle-образах. Нещодавно Емілі Ратаковскі і її чоловік Себастьян Беар-Макклард вперше стали батьками — у пари народився хлопчик. Радісну новину новоспечена мама повідомила на своїй Instagram-сторінці за кілька днів після народження первістка.

"Сильвестр Аполло Беар приєднався до нас на цій землі. Слай народився 8 березня в найсюрреалістичніший, найпрекрасніший і сповнений любові ранок у моєму житті", — написала Емілі своїм підписникам. На фото новоспечена мама тримає сина на руках і годує грудьми. Щасливий і зворушливий знімок вже зібрав мільйони вподобайок і тисячі коментарів.

Реклама

Нагадаємо, що Емілі Ратаковскі й Себастьян Беар-Макклард одружилися у 2018 році за кілька місяців після того, як почали зустрічатися. Пара відмовилася від пишного свята й влаштувала скромну церемонію в нью-йоркському РАГСі. Із цієї нагоди Емілі вдягнула помаранчевий костюм Zara і крислатий капелюх з вуаллю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.