До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Коли мої друзі зі мною: Дженніфер Лопес у рекламній кампанії Coach

Американський бренд Coach представив свою нову рекламну кампанію сезону осінь-зима 2021/2022. Головною героїнею кампейну стала Дженніфер Лопес — глобальна амбасадорка бренду з 2019 року. Нова кампанія висвітлює моменти несподіваної радості, які можливі тільки тоді, коли друзі збираються разом. Крім Лопес, у рекламній кампанії бренду взяли участь Майкл Б. Джордан, Кокі й Джеремі Лін. Знімала рекламну кампанію фотографка Ренелл Медрано, а стилізував Олів’є Ріццо.

Coach осінь-зима 2021/2022

У новому кампейні бренду під назвою "With Friends" представлена ​​колекція Coach осінь-зима 2021/2022, зокрема нові сумки Tate і Soft Tabby, рюкзак Hitch Backpack і культова сумка Rogue. Натхнена останнім баченням креативного директора Стюарта Веверса, колекція містить плюшеві дублянки й шкіряні куртки, створені у співпраці з відомим американським брендом верхнього одягу Schott. "Ця колекція натхнена нашим сьогоденням і нашим майбутнім — тим, що ми знаємо і куди ми йдемо, — сказав Веверс. — Це історія про дружбу й про те, як наші близькі надихають, підтримують і формують нас, а також про те хвилювання, яке ми відчуваємо, знову перебуваючи разом".

Реклама
Coach осінь-зима 2021/2022

На знімках Дженніфер Лопес позує у двох образах. На першому кадрі зірка демонструє затишний об’ємний кардиган, коричневі вовняні штани, панаму з монограмою бренду й сумку через плече Tabby. Другий образ Джей Ло має романтичний настрій: червона сукня в невеликий польовий візерунок, вовняне сіре пальто з об’ємними рукавами, бежеві босоніжки й сумка-тоут. Сама Лопес прокоментувала кампанію так: "Коли ми з друзями, наші можливості безмежні. Коли ми проводимо час із друзями, ми не завжди знаємо, що буде далі. Ми просто тусуємося і приймаємо все як є. Просте знання того, що люди десь поруч і щось роблять, подає надію — це почуття оптимізму й невимушеності".

Coach осінь-зима 2021/2022
Coach осінь-зима 2021/2022
Coach осінь-зима 2021/2022
Coach осінь-зима 2021/2022

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.