До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес пофарбувалася в рожевий

Чи є щось, на що не здатна Дженніфер Лопес? На додачу до акторських і музичних талантів і загальної привабливості, зірка вкотре засвідчила, що має гарний вигляд майже в усьому. Зокрема і з рожевим волоссям.

Photo: @maryphillips

Як видно на світлині, якою поділився перукар зірки Кріс Епплтон, Дженніфер Лопес поміняла свої фірмові карамельні локони на рожевий відтінок bubble gum. "Рожевий, щоб хлопчики підморгнули", — підписав Епплтон фото. Хоча нова зачіска Лопес, найімовірніше, виявиться перукою, вона все одно, безумовно, надихне багатьох на зміни.

Реклама

Зі скуйовдженими рожевими локонами середньої довжини Лопес має вигляд на мільйон доларів. Натхнений коміксами образ, популярність якого зросла під час ізоляції, спонукав спробувати рожевий на собі всіх, від Каї Гербер до Дуа Ліпи. У поєднанні з принадним димчастим макіяжем очей, сміливими бровами й нюдовими губами — спасибі візажистці Мері Філліпс — рожевий на Джей Ло не просто привертає увагу, а спокушає зателефонувати своєму колористові та зважитися на щось зовсім нове.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.