До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Довгоочікуване возз’єднання: Бред Пітт і Дженніфер Еністон зустрінуться знову

Бред Пітт і Дженніфер Еністон — одна з улюблених пар Голлівуду початку 2000-х. Відтоді як Пітт розлучився з Анджеліною Джолі, почали ходити чутки про возз’єднання актора з Еністон. Зокрема, на церемонії вручення премій SAG Awards експодружжя не змогло стримати радісних обіймів під час зустрічі. Тепер стало відомо, що Бред Пітт і Дженніфер Еністон візьмуть участь у живих читаннях комедії 1982 "Швидкі зміни в школі Ріджмонт-Хай". Поки невідомо, які ролі гратимуть актори й у яких сценах вони з’являться разом, проте шанувальники зіркової пари нульових дуже сподіваються знову побачити їх разом.

Бред Піт і Дженніфер Еністон на церемонії вручення премій SAG Awards

Молодіжний фільм знято за мотивами книги Кемерона Кроу, яку він написав у процесі спостереження за буднями старшокласників Лос-Анджелеса. Картина вважається прототипом жанру молодіжної секс-комедії, який отримав неабияке поширення в 1990-х. Крім Еністон і Пітта, у читаннях також візьмуть участь такі актори, як Джулія Робертс, Меттью Макконахі, Шон Пенн, Морган Фрімен та інші голлівудські зірки. Онлайн-захід відбудеться в четвер, 20 серпня, на сторінці Facebook Live і TikTok. Його організовано з метою збору коштів для некомерційної організації Шона Пенна CORE, яка допомагає в тестуванні вакцини проти COVID-19.

Реклама
Бред Піт і Дженніфер Еністон, 2004

Вперше за 19 років Бред і Дженніфер зустрінуться разом на знімальному майданчику. До цього експодружжя з’явилося разом у 2001 році в одному з епізодів серіалу "Друзі", тому шанувальники нетерпляче чекають на їхнє возз’єднання. Vogue.ua вирішив згадати їхні спільні виходи у 2000-х.

<b>PittAniston</b>
Совместные фотографии Дженнифер Энистон и Брэда Питта

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.