До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Девід Бекхем передав свій Instagram-акаунт українській лікарці з Харкова

З початку війни в Україні подружжя Бекхемів підтримали нашу державу та закликали жертвувати кошти для допомоги українським сім’ям біженців, але на цьому зіркова родина не зупинилася. Сьогодні Девід Бекхем оголосив, що тимчасово передає свою Instagram-сторінку, за якою стежать 71,4 млн підписників, лікарці-педіатрині Ірині Кондратовій, щоб показати роботу регіонального перинатального центру в Харкові.

"Сьогодні я надав свою соцмережу Ірині, яка завідує перинатальним центром у Харкові в Україні, де вона допомагає матерям народжувати. У сторіз можна дізнатися більше про дивовижну роботу, яку робить Ірина та інші медичні працівники для порятунку життів в Україні. Будь ласка, підтримуйте UNICEF і таких людей, як Ірина, за допомогою посилання на пожертвування", – повідомив Бекхем у відеозверненні. Раніше Девід та Вікторія Бекхеми пожертвували 1 млн фунтів фонду UNICEF, який допомагає дітям з України.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.