До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Справа смаку: Віра Титова про колекціонування та улюблені бренди

Архітектор Віра Титова серед багатьох марок надає перевагу Prada і Miu Miu – і вважає, що речі повинні служити людям, а не навпаки.​

Топ і брюки з віскози, декоровані страусиним пір'ям, гумовий пояс, усе – Prada
Про Prada

Усе, що робить Міучча Прада, – тренд на декілька сезонів уперед. З колекції цього сезону я обрала оксамитову сумку з графічним малюнком у вигляді жіночого обличчя, топ та спідницю з принтомпостерів Роберта Макгінніса й пальто з хутром. Свою першу річ Prada я не пам'ятаю, але до цих пір зберігаю пару взуття Mary Jane, придбану в Венеції 20 років тому. Тоді не було онлайн-магазинів і мій розмір надіслали до Києва з бутика на площі Сан-Марко.

Реклама
Сукня з крепової віскози, Miu Miu; сережки, Marni for H&M
Про стиль

У мене три улюблені бренди – Prada, Miu Miu та Marni, одягу та аксесуарів цих марок у меня більше від інших. Та це не означає, що я не придбаю щось у H&M. Я часто поєдную абсолютно різні речі. Коли людина одягає total look, найлегше сказати, що у неї немає фантазії. Але іноді робота стиліста настільки потужна, що думаєш: навіщо щось міняти?

Шкіряна сумка, Prada; японські іграшки, вінтаж
Про колекціонування

Багато хто вважає, що я колекціоную одяг, сумки та взуття Prada. Це не так: я його ношу. Для мене це предмети дизайну, доповнені функціональністю. Одягаю Prada на роботу, в дорогу і навіть на будівництво. Я збираю старовинну графіку, переважно гравюри XVII століття, – вони висять у нас вдома. Мій чоловік колекціонує японські іграшки-роботи. Взагалі в нашій родині не прийнято щось накопичувати і тримати за склом, адже життя не будується навколо картин, не крутиться навколо одягу. Речі повинні служити людям, а не навпаки.

Про успіх

На першій зустрічі з віце-президентом Ralph Lauren Home в Європі і на Середньому Сході Франсуазою Лабро з приводу відкриття бутика Ralph Lauren Home в Україні я була в платті Prada з принтом у вигляді люстри з колекції весна-літо – 2010. Франсуаза, в минулому головний редактор Vogue Decoration, для мене особистість з великої літери. Вона зробила комплімент моєму вибору, що поклало початок взаємній симпатії. Дуже скоро ми підписали контракт. Так що я вважаю це плаття щасливим.

Шерстяна сукня, гетри з віскози, замшеві босоніжки, пластик, кристали, все – Prada
Про вінтаж

Вінтаж не купую: у мене вже свій "вінтаж". У мене багато біжутерії, взуття та аксесуарів, що дозволяє кардинально змінити образ, змістивши акценти. Так навіть через десять років плаття не виглядає нудно – досить надягти інші босоніжки або кольє.

Кольє, мідь, шовкова стрічка, штучні перли, кристали, все – Marni
Шкіряні босоніжки, Prada

Фото: Anton Kovalenko

Стиль: Venya Brykalin

Зачіски та макіяж: Yana Leskova

Читайте також:

Головні аксесуари колекції Prada Resort 2018

Модні війни: Prada весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.