До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дебютні виходи найвідоміших "ангелів" Victoria's Secret

Цього року, після двох років подорожей (шоу проводили в Парижі і Шанхаї), Victoria's Secret повертається на батьківщину, до Сполучених Штатів Америки. Всі деталі нового показу ще тримають в найсуворішому секреті. Поки в компанії воліють не розголошувати місце і час Victoria's Secret Fashion Show 2018. В очікуванні наймасштабнішого білизняного шоу Vogue.ua згадав дебютні виходи найвідоміших ангелів Victoria's Secret.

Алессандра Амбросіо

Супермодель дебютувала як ангел Victoria's Secret 2001 року. Її по праву можна назвати ветераном показів білизняної марки. Амбросіо стала першою моделлю дочірнього бренду Victoria's Secret PINK line. Крім того Алессандра виходила на подіум коли була вагітна другою дитиною, а також одягала найважчі крила, вагою 13,5 кілограм.

Реклама
Алессандра Амбросіо, Victoria's Secret Fashion Show 2001
Адріана Ліма
Адріана Ліма, Victoria's Secret Fashion Show 1999

Ліма розпочала співпрацю з брендом далекого 1999 року. По суті Ліма справжнісінький символ бренду. Вона одна з небагатьох моделей, кому пощастило вийти на подіум в комплекті з дорогоцінним камінням Fantasy Bra вартістю кілька мільйонів доларів.

Кендіс Свейнпол
Кендіс Свейнпол, Victoria's Secret Fashion Show 2007

Південноафриканська супермодель є першою представницею своєї країни в рядах ангелів Victoria's Secret. З 2007 року Кендіс брала участь в шоу білизняного бренду, а з 2010 року є ангелом.

Даутцен Крес
Даутцен Крес, Victoria's Secret Fashion Show 2008

Даутцен Крес стала "ангелом" Victoria's Secret 2008 року і пробула ним 6 років. Супермодель відома тим, що потрапила у світ моди самостійно, розсилаючи свої портфоліо в різні агентства.

Жизель Бюндхен
Жизель Бюндхен, Victoria's Secret Fashion Show 2000

Супермодель була ангелом Victoria's Secret з 2000 до 2007 року. Саме Жизель довірили вихід в найдорожчому бюстгальтері Red Hot Fantasy Bra вартістю 15 мільйонів доларів, який увійшов до Книги рекордів Гіннеса.

Гайді Клум
Гайді Клум, Victoria's Secret Fashion Show 1997

Гайді Клум, легендарний "ангел" показів білизняної марки, дебютувала 1997 року і "протрималася" на крилах до 2009 року. 2003-го Клум одягла комплект Very Sexy Fantasy Bra вартістю 11 мільйонів доларів. Крім того, бюст був прикрашений дорогоцінним каменем вагою в 70 карат. Образ доповнили найбільші в історії шоу крила ангела, висотою 3,5 метра.

Кароліна Куркова
Кароліна Куркова , Victoria's Secret Fashion Show 2001

Чеську супермодель Кароліну Куркову удостоїли честі стати ангелом, коли їй було всього 16 років. Кароліна пробула на подіумі 10 років. За цей час дівчина двічі представляла дорогоцінний бра: перший раз в 2002-му комплект Star of Victoria вартістю 10 млн доларів і другий – в 2006-му комплект бра Hearts on Fire Diamond вартістю 6,5 млн.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.